Ecopower is ambitieus. We moeten ambitieus zijn. Als we ons energiesysteem écht willen democratiseren, telt de kracht van de massa. Met 26 windturbines, 200 grote zonnepaneel-installaties, 70.000 leden en sinds kort meer dan 60.000 klanten zijn we groot in coöperatie-land. Maar klein in de energiemarkt. Wist u dat meer dan 85% van de Belgen nog steeds klant is bij een van de vier grote multinationals ENGIE, Luminus, Eneco en Total? (bron: VREG).                                                                                                                                                                        

Iedereen heeft thuis stroom nodig. Elke consument maakt op een gegeven moment een keuze voor een bepaald bedrijf. Waarom niet kiezen voor een democratisch, eerlijk bedrijf dat ecologie en maatschappij vooropstelt? Voor een energieleverancier die de winst deelt met alle klanten?

Een aandeel van 250 euro kopen en eenvoudig de overstap maken naar Ecopower.... het kost nog geen tien minuten. De meerwaarde is enorm: samen staan we sterk en veranderen we ons energiesysteem. We bieden een alternatief voor de winstgedreven economie.

Daarom deze warme oproep: u heeft vast buren, collega's, vrienden of familie met een duurzaam hart. Of kinderen en kleinkinderen die geven om hun toekomst en die van onze planeet. Mensen die graag eerlijke energie willen en daarboven op de allerbeste klantendienst. Vertel over Ecopower en burgerenergie. Wijs iedereen de weg naar www.ecopower.be/ikdoemee en www.ecopower.be/ikwordklant.

Het burgerkapitaal dat onze leden ter beschikking stellen, investeert Ecopower graag in projecten die renderen voor mens en planeet. Niet in dure online marketing waar iedereen om ter luidste roept 'wij zijn groen, wij zijn duurzaam'. We willen geen geld geven aan Meta en Google. We groeien liefst via oprechte mond-tot-mond-reclame. Al kan mail-tot-mail vandaag de dag natuurlijk ook. Deel eens deze oproep in plaats van dat kattenfilmpje.



Klik hier om onze oproep per mail te versturen

Heeft uw netwerk vragen? Verwijs hen door naar onze website of naar ons 'Welkom bij Ecopower' webinar. Weet u zelf niet goed hoe u Ecopower moet aanprijzen? Ook u bent welkom in ons webinar.

Vóelen wat Ecopower doet? Bekijk de kortfilm 'We the Power'.

Bedankt om als coöperant mee het verschil te maken…

  • voor Ecopower (en dus voor uzelf).
  • voor de planeet (en dus voor uzelf en de komende generaties).
  • voor een inclusief energiesysteem (en dus voor uzelf en voor iedereen die het minder breed heeft).

PS: we zeggen niet zomaar zelf dat we de meest duurzame stroom hebben, dat zegt ook Greenpeace op www.mijngroenestroom.be.

PPS: we zeggen niet zomaar zelf dat we de beste klantendienst hebben, dat zeggen ook de VREG in de servicecheck én de talloze spontane complimenten van onze leden. Geniet hieronder mee van enkele pareltjes:

“Ik was een 'switcher' - jaarlijks een nieuw contract - maar nu al meer dan 5 jaar Ecopower. Om verschillende redenen. Ik heb het me in ieder geval nooit beklaagd. En de helpdesk? Bijna niet nodig - door de transparante, pro-actieve communicatie. Laat ons hopen dat we nog veel meer groeien, zowel in productiecapaciteit als in klanten! 🤩” 
"Ik was vroeger een 'groepsaankoper' ieder jaar een andere provider, ieder jaar andere problemen maar hetzelfde gefoefel... Nu al een paar jaar Ecopower en nog geen moment beklaagd. Nog nooit de klantendienst nodig gehad. Tarieven, facturen, ... alles is glashelder en altijd correct. Geen verdoken verrassingen, alles op voorhand klaar en duidelijk gecommuniceerd. 
Maar bovenal jullie fantastische inzet voor een betere, gezondere toekomst i.p.v. een dikkere bankrekening… Ik ben een trotse én tevreden klant!"  💚🌱🌳🌿"

"
Mijne Heren, ik dank u voor uw laatste bericht omtrent uw wijzigingen vanaf 1 januari 2024. Ik ben en blijf trouwe klant van Ecopower, het eerlijkste bedrijf dat ik ooit heb gekend. Ik ben nooit elders klant geweest sedert¨...? Ik ben inmiddels 90 jaar oud geworden en zie niet in waarom ik zou veranderen."